Problemer med TV-signalet, kontakt servicekontoret, Tlf.: 7695 8414 - Problemer med Bredbånd, kontakt Yousee, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Vi giver dig samlet set mere for pengene!

Løsning Antenneforening er en non profit forening. Vi skal ikke tjene penge til aktionærer eller andre ejere. men blot sørge for at din husstand får det bedste og billigste TV og Internet løsning med tilhørende services.

I bestyrelsen er der stor fokus på hele tiden at vedligeholde og udvide vores kabelnet, samt leve op til de krav der stilles til levering af stabile og prisbillige TV, Internet og telefoniløsninger og services.

Vi har derfor i dag et stabilt og driftssikkert kabelnet, og vi leverer TV, Internet og telefoni til nogle af de bedste priser på markedet.

Derfor skal du vælge Tv fra Løsning Antenneforening
Du kan vælge mellem tre forskellige faste tv-pakker og du kan se tv-kanaler på alle tv i alle rum, helt uden brug af bokse eller andet ekstraudstyr. Dertil flere muligheder for “TV med Bland Selv”, og skal du kun bruge en enkelt eller to ekstra knaler, så kan du også få det.

Du får det bedste og bredeste udbud af tv-kanaler – lige fra TV3, DR og TV 2 til Eurosport, Discovery Channel og Disney Channel. Og de fleste af kanalerne sendes i HD kvalitet, ja i skrivende stund har vi faktisk 64 kanaler i fuldpakken.

Med tv fra Hedensted Antenneforening får du kort og godt:

• Danmarks bredeste udbud af tv-kanaler i tre valgfrie pakker, med mulighed for at bestille ekstra kanaler
  • Tv uden brug af digitale bokse eller andet ekstraudstyr  (enkelte pakker kræver ekstraudstyr)
  • Flere muligheder for TV med “Bland Selv”
  • De fleste tv-kanaler sendes i HD – både i tv-pakkerne og som “Bland Selv” eller “tilkøbs kanaler”
  • Mulighed for at se forskellige tv-kanaler på forskellige fjernsyn samtidigt
  • Ingen parabol eller antenne på taget
  • Tv til en rigtig god pris  (se priser)

Bredbånd
Gennem vores aftale med Kjærgaard nettet om levering af Bredbånd til vores medlemmer, får du udover et driftssikkert netværk, også gode priser..

• Hurtigt Internet
  • Modem med trådløs router
  • Gratis installation på din adresse
  • personlig emailadresse  “ditnavn@hedenstednet.dk”

Du har medbestemmelse – og du sparer penge
Når du er medlem af Løsning, har din mening værdi. Du bliver en del af en lokal forening, hvor du som medlem har indflydelse på, hvordan vores tv-udbud skal se ud. Du er også selv med til at fastsætte foreningens priser.

Som forening skal vi ikke tjene penge på at levere tv til dig, og derfor kan vi også love dig, at du får rigtig meget tv og bredbånd for pengene hos Løsning Antenneforening.